دستور پخت مدل اسنک سمبوسه

دستور پخت یک مدل اسنک یا سمبوسه ترد ساده و جدید

با آنکه اهمیت غذا خوردن از کسی پوشیده نیست، اما لذت غذا خوردن هم دست کمی از اهمیت آن ندارد. ما باید علاوه بر نوع و سالم بودن غذایی که هر روز می خوریم به مزه آن هم توجه کنیم و باید دست کم چند روز را به خوردن غذاهای خوش طعم اختصاص دهیم. البته گاهی هم لذت غذا خوردن در این است که با چند نفر دیگر همراه شویم. این ویدیو روش درست کردن یک نوع اسنک خوشمزه و ساده را نشان می دهد که می توانید از آن برای پذیرایی از مهمانان در هنگام شام استفاده کنید. همچنین این اسنک خوشمزه بدون نیاز به فر یا یخچال و بینگ پودر و جوش شیرین و کره درست می شود.

برای درست کردن این اسنک شما به 1 فنجان ارد، مقداری روغن و نمک، نصف قاشق چای خوری دانه کاروم، مقداری اب، 1 فنجان نخود فرنگی، 3 عدد فلفل سبز تند، 1 عدد سیب زمینی خام، 1 ق چ پوره سیر و زنجبیل، نصف ق چ زیره، 1 عدد پیاز متوسط، نصف ق چ زردچوبه، نصف ق چ ادویه ماسالا، نصف ق چ پودر گشنیز خشک شده، 1 ق غ آبلیمو، مقداری برگ گشنیز تازه و 4 قاشق غذا خوری آرد ذرت نیاز دارید.

ابتدا آرد ساده را با 2 ق چ روغن و نصف ق چ نمک مخلوط کنید. سپس دانه کاروم و نصف فنجان آب را روی آنها ریخته و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست درست شود. 1 ق چ روغن به خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید و بعد روی ظرف خمیر را بپوشانید و آن را به مدت 10 دقیقه رها کنید تا خمیر ور آید.

نخود فرنگی، فلفل سبز و سیب‌زمینی خرد شده، 1 ق چ نمک و پوره سیر و زنجبیل را درون یک میکسر بریزید.
1ق غ روغن را به همراه زیره و پیاز خرد شده درون یک تابه ریخته و با شعله متوسط به مدت کمی سرخ کنید. مواد را از میکسر به تابه انتقال داده و با 1/4 فنجان آب خوب بپزید.

در تابه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بگذارید تا مواد بپزند، سپس به مواد زردچوبه، ادویه ماسالا، پودر گشنیز، آبلیمو و برگ تازه گشنیز اضافه کرده و هم بزنید. ارد ذرت را نیز با 6 ق چ روغن مخلوط کنید و هم بزنید تا مانند ویدیو رقیق شود.

خمیر را دوباره ورز داده و بعد مانند ویدیو به قسمت های مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به کمک آرد خوب پهن و نازک کنید. سپس پشت و روی آنها، مخلوط آرد ذرت و روغن کشیده و روی آن نیز مقداری آرد بپاشید.

هر قسمت را روی دیگری قرار داده و همین مراحل را تکرار کنید. حالا آنها را مانند ویدیو رول کرده و دوباره به قسمت های مساوی تقسیم کنید و باز هر قسمت را پهن و نازک کنید. هر تکه خمیر را به شکل مربع برش داده و مواد را وسط آن قرار دهید.

یک گوشه مربع را روی گوشه مقابل گذاشته و اطراف خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد. در آخر نیز این اسنک های خوشمزه را در روغن داغ با شعله کم سرخ کرده و نوش جان کنید.

... توضیحات کامل