دستور پخت کیک شکلاتی نوتلا با بافتی لطیف
نوتلا یکی از لذیذترین تنقلات است که در بین عموم مردم طرفداران زیادی دارد. کیک شکلاتی نیز به همراه نوتلا می تواند ترکیبی نرم و لطیف را ایجاد کند و در میهمانی ها زینت بخش سفره های رنگین شما باشد. این ویدیو روش درست کردن یک کیک شکلاتی خوشمزه به همراه نوتلا را نشان می دهد که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و بسیار خوشمزه است.
محتویات این دسر آسان و خوش طعم، ماست، شکر، روغن خوراکی، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین، شیر، خامه زده شده، پودر شکر، نوتلا و شکلات است.
ابتدا ۱٫۲ پیمانه ماست، ۱٫۲ پیمانه شکر و ۱٫۳ پیمانه روغن خوراکی را با هم مخلوط کنید. سپس یک پیمانه آرد را با ۱٫۴ پیمانه پودر کاکائو، ۱٫۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۱٫۲ قاشق چایخوری جوش شیرین الک کنید و به همراه ۱٫۲ پیمانه شیر به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.
یک قالب به قطر ۱۸ سانتی متر انتخاب کنید و انتهای آن را با کاغذ بپوشانید و سطح قالب را به روغن آغشته کنید. حالا مواد را درون قالب بریزید و یک سیخ چوبی را دایره وار درون آن حرکت دهید تا حباب های آن از بین برود.
پایه قالب کیک را درون قابلمه قرار دهید و آن را به مدت ۵ دقیقه گرم کنید. حالا قالب را درون قابلمه بگذارید. کیک را به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه روی شعله کم بپزید. میتوانید از فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد نیز برای پختن کیک استفاده کنید.
پس از اطمینان از پخت کیک به آن استراحت دهید تا کاملا خنک شود. کیک را از قالب خارج کنید و یک لایه نازک از بالای کیک برش بزنید تا یک سطح صاف ایجاد شود. حالا قسمت های اضافی کیک را برش دهید و آن را درون ظرف مورد نظر قرار دهید.
حالا ۱٫۲ پیمانه خامه زده شده و ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر را با همزن دستی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد. همچنین می توانید از همزن برقی استفاده کنید.
خامه زده شده را روی کیک قرار دهید و روی آن را با چاقو صاف کنید. ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
۱٫۲ پیمانه نوتلا و ۱٫۴ پیمانه شیر داغ را با هم مخلوط کنید و روی کیک بریزید. با شکلات، کیک را تزئین کنید.
کیک شکلاتی نوتلا شما آماده است. امیدوارم از دیدن و درست کردن آن نهایت لذت را ببرید. نوش جان.