طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی کیک اسفنجی نرم

طرز تهیه و درست کردن کیک شیفون پرتقالی، یک کیک اسفنجی بسیار نرم و خوش طعم

ما امروز قصد داریم تا به شما افراد آموزش دهیم که خیلی راحت و آسان در خانه بتوانید یک کیک اسفنجی و پرتقالی درست کنید و از طعم معرکه و خارق العاده آن لذت ببرید. تمامی مراحل درست کردن این کیک در پایین صفحه ذکر شده و می توانید به کمک تریلر قرار داده شده آن را درست کنید و لذت ببرید. همراه ما باشید با برسی مواد لازم.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی پرتقالی:

  • ¾ فنجان آرد همه منظوره
  • ¼ فنجان نشاسته ذرت
  • 1 فنجان شکر
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 7 عدد زرده تخم مرغ
  • 8 عدد سفیده تخم مرغ
  • ½ فنجان آب پرتقال
  • 2 قاشق چایخوری پوست پرتقال
  • 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • ½ فنجان روغن
  • ½ قاشق چایخوری آب لیمو

طرز تهیه و درست کردن کیک شیفون پرتقالی:

1. آرد را با نشاسته ذرت، شکر و بکینگ پودر مخلوط کنید.

2. زرده تخم مرغ، روغن و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر کیک غلیظی به دست آید.

3. سفیده تخم مرغ و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و یک قله سفت درست کنید.

4. سپس سفیده تخم مرغ و خمیر کیک را مخلوط کنید.

5. این مایه کیک را در قالب کیک چرب نشده بریزید و در فر 170 درجه گرم شده به مدت 60 دقیقه بپزید.

6. بعد از بیرون آوردن از فر آن را برعکس کرده و به مدت 1 ساعت خنک کنید.

7. بعد از 1 ساعت یک چاقو را از کناره قالب کیک بکشید و آن را بردارید و به کمک خامه و شکر سرو کنید و لذت ببرید.

امیدوارم این مطلب برای شما افراد بسیار مفید و کاربردی بوده باشد و نظر شما را نسبت به خود جلب کند.

... توضیحات کامل