طرز تهیه و درست کردن کیک شیفون پرتقالی، یک کیک اسفنجی بسیار نرم و خوش طعم
ما امروز قصد داریم تا به شما افراد آموزش دهیم که خیلی راحت و آسان در خانه بتوانید یک کیک اسفنجی و پرتقالی درست کنید و از طعم معرکه و خارق العاده آن لذت ببرید. تمامی مراحل درست کردن این کیک در پایین صفحه ذکر شده و می توانید به کمک تریلر قرار داده شده آن را درست کنید و لذت ببرید. همراه ما باشید با برسی مواد لازم.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی پرتقالی:
- ¾ فنجان آرد همه منظوره
- ¼ فنجان نشاسته ذرت
- 1 فنجان شکر
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 7 عدد زرده تخم مرغ
- 8 عدد سفیده تخم مرغ
- ½ فنجان آب پرتقال
- 2 قاشق چایخوری پوست پرتقال
- 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
- ½ فنجان روغن
- ½ قاشق چایخوری آب لیمو
طرز تهیه و درست کردن کیک شیفون پرتقالی:
1. آرد را با نشاسته ذرت، شکر و بکینگ پودر مخلوط کنید.
2. زرده تخم مرغ، روغن و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر کیک غلیظی به دست آید.
3. سفیده تخم مرغ و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و یک قله سفت درست کنید.
4. سپس سفیده تخم مرغ و خمیر کیک را مخلوط کنید.
5. این مایه کیک را در قالب کیک چرب نشده بریزید و در فر 170 درجه گرم شده به مدت 60 دقیقه بپزید.
6. بعد از بیرون آوردن از فر آن را برعکس کرده و به مدت 1 ساعت خنک کنید.
7. بعد از 1 ساعت یک چاقو را از کناره قالب کیک بکشید و آن را بردارید و به کمک خامه و شکر سرو کنید و لذت ببرید.
امیدوارم این مطلب برای شما افراد بسیار مفید و کاربردی بوده باشد و نظر شما را نسبت به خود جلب کند.