طرز تهیه شیرینی شکلاتی اورئو
در کشورهای مختلف جهان دسرهای متنوع و خوشمزه ای مطابق ذائقه مردم تهیه و پس از غذا سرو می شود. امروزه بیشتر افراد دسر را به منو غذایی خود اضافه کردند تا ضیافت ناهار یا شام را تکمیل کنند. حال به شما پیشنهاد می کنم این ویدیو را تماشا کنید و حتم دارم پس از دیدن آن، این دسر خوشمزه را در منو غذایی خود جای می دهید.
این دسر خوشمزه از ترکیب بیسکویت اورئو، شیر، خامه و بیکینگ پودر تهیه شده است.
ابتدا ۲۰ عدد از بیسکویت های اورئو را ریز خرد کنید. سپس ۲۰۰ میلی لیتر شیر را گرم کنید و نصف آن را به بیسکویت های خرد شده بیفزایید و مواد را با هم ترکیب کنید.
یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر و نصف دیگر شیر گرم را به مواد اضافه کنید.
انتهای یک ماهیتابه را با مقداری روغن یا کره چرب کنید و مواد را درون آن بریزید.
مواد را به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه روی شعله متوسط بپزید. پس از پخت شیرینی به آن استراحت دهید تا خنک شود.
حالا شیرینی را از قالب خارج کنید و آن را مربعی شکل ببرید. سپس شیرینی را از وسط به دو قسمت برش دهید.۱۵۰ میلی لیتر خامه غلیظ شده را خوب هم بزنید تا فرم بگیرد.
روی اولین لایه شیرینی مقداری خامه بریزید و لایه دوم را روی آن قرار دهید و تمام قسمت های شیرینی را با خامه بپوشانید.
از ۸۰ گرم شکلات ذوب شده برای تزیین شیرینی استفاده کنید. شیرینی را به برش های دلخواه تقسیم کنید و آن را میل کنید. نوش جان.