دسر پودینگ اورئو با لایه خامه ای شکلاتی

روش درست کردن دسر پودینگ اورئو با لایه های خامه ای و شکلاتی

یکی از قسمت های پرطرفدار غذا دسر یا همان پس غذا می باشد. یک دسر خوشمزه می تواند باعث یک پایان خوب در وعده غذایی باشد. حتی در هنگام میهمانی یک دسر خوشمزه بقیه را به بیشتر خوردن ترغیب می کند و می تواند یک خاطره خوب در ذهن مهمان های شما ثبت کند. این ویدیو روش درست کردن دسر پودینگ اورئو را نشان می دهد که یک انتخاب خوب برای وعده پس از غذا می باشد.

برای درست کردن این غذای خوشمزه شما به 14 عدد بسکوییت اورئو، 2 قاشق غذا خوری کره، 400 و 120 میلی گرم شیر، 1/4 فنجان شکر، 2 ق غ آرد ذرت، 200 گرم شکلات نیمه شیرین و مقداری شکلات چیپسی نیاز دارید.

بسکوییت ها را درون یک نایلون قرار داده و آنها را پودر کنید. سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید. مخلوط را کف یک ظرف پهن کرده و کمی فشار دهید تا سفت شود.

حالا 400 ml شیر را با شکر و آرد ذرت مخلوط کنید. سپس آن را روی شعله قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود. بعد آن را روی بسکوییت ها بریزید و بگذارید به آرامی خنک شود.

بقیه شیر را گرم کرده و روی شکلات ها ریخته و هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب شوند. سپس آن را درون ظرف بریزید.

در آخر مقداری پودر بسکوییت و شکلات چیپسی روی آن ریخته و در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

این هم از دسر اورئو خوشمزه شما. نوش جان.

... توضیحات کامل