دسته بندی
بستن

کیک ها یکی از تنقلات بسیار سالم و خوشمزه محسوب می‌شوند که شما با درست کردن آن در خانه می توانید از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. کیک ها به عنوان صبحانه، عصرانه و دسر سرو می شوند و یک انتخاب مناسب در منو و پذیرایی شما از میهمان ها به شمار می روند. این ویدیو روش درست کردن دو کیک بسیار خوش طعم را نشان می دهد که در وعده صبحانه سرو می شود.

5 از 5
از 1 رای
(رای دهید)

مواد لازم برای درست کردن کیک اول، بیسکوئیت کاکائویی، کره ذوب شده، خامه، پودر شکر، پنیر ماسکارپونه، قهوه فوری و آب گرم شده می باشد.

ابتدا ۴۰۰ گرم بیسکوئیت کاکائویی را پودر کنید. سپس ۱۳۰ گرم کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مواد را درون سینی فر به قطر ۲۰ سانتی متر بریزید و به کمک یک قاشق آن را درون و اطراف قالب پهن کنید.

۲۵۰ میلی لیتر خامه را با همزن برقی خوب هم بزنید. سپس ۷۰ گرم پودر شکر را به خامه اضافه کنید و هم بزنید. حالا ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه را به خامه بیفزایید و مواد را با هم ترکیب کنید.

۱۵ گرم قهوه فوری را با ۵۰ میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید و به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید. خامه آماده شده را روی بیسکوئیت های درون قالب بریزید و روی آن را با بیسکوئیت خرد شده بپوشانید‌.

کیک را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند. کیک شما آماده است. آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید. نوش جان.

مواد اولیه برای تهیه کیک دوم،‌ بیسکوئیت وانیلی، کره ذوب شده، پنیر ماسکارپونه، خامه زده مایع و اسانس وانیل است.

برای درست کردن کیک دوم ابتدا ۳۵۰ گرم بیسکوئیت وانیلی را پودر کنید. سپس ۱۰۰ گرم کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مواد را درون یک سینی فر به قطر ۲۰ سانتی متر بریزید. توجه داشته باشید که دیواره های قالب با بیسکوئیت پر شده باشد. حالا قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را با ۱۵۰ لیتر خامه زده مایع و ۱۰ میلی لیتر اسانس وانیل با همزن برقی هم بزنید.

خامه را روی بیسکوئیت ها بریزید و روی آن را با بیسکوئیت های خرد شده پر کنید. آن را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.

کیک شما آماده است. آن را به قسمت های دلخواه برش دهید و نوش جان کنید.

رای شما به "دستور پخت دو کیک خوشمزه برای صبحانه" چیست؟

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.