تکنولوژی آینده: تعمیر چاله های خیابان با پهباد های تعمیرکار

در حالت خوب چاله های خیابان فقط لذت رانندگی را از رانندگان می گیرند. در حالت بد، این چاله ها باعث ایجاد مشکلات فنی برای ماشین ها می شوند. در حالت بد تر این چاله ها ممکن است به تصادف ماشین ها ختم شود.

تکنولوژی آینده: تعمیر چاله خیابان با پهباد تعمیرکار

آیا یک تکنولوژی جدید نمی تواند ما را از شر این مشکلات خلاص کند؟ حتما می تواند! این پاسخ محققان بریتانیایی است.

محققان در نظر دارند با استفاده از پهباد های دوربین دار مجهز به تکنولوژی پردازش تصویر بتوانند چاله های خیابان ها را بیابند و با استفاده از پرینتر سه بعدی تعبیه شده در بدنه این پهباد ها در همان نقطه تشخیص به تعمیر این چاله ها بپردازند. ساده به نظر می رسد، نه ؟

این پهباد های تعمیر کار و پروژه تعمیر چاله های خیابان، جزئی از یک پروژه بسیار بزرگ تر در دست تحقیق در چند دانشگاه بریتانیا است. پروژه ای برای ایجاد شهر هایی با تعمیرات اتوماتیک.

در حالی که به نظر می رسد استفاده از پهباد ها و تکنولوژی پردازش تصویر برای یک تعمیر ساده کاری سخت و طاقت فرسا است، “فیل پارنل” استاد درس مواد و ساختار دانشگاه لیدز بریتانیا می گوید: “استفاده از پهباد ها برای تعمیر چاله های خیابان در طول زمان باعث صرفه جویی در هزینه می شود”.

در مورد چاله های کوچک خیابان ها باید بگوییم این چاله ها ابتدا یک گودی کوچک هستند که در طول زمان با حرکت ماشی ها بر روی آن ها بزرگ تر و گسترده تر می شوند. اگر در همان ابتدا این چاله ها تشخیص داده و پر شوند این گستردگی ایجاد نخواهد شد و در نتیجه هزینه کمتری برای تعمیرات آن ها انجام می شود.

در حال حاضر محققان موفق شده اند که پرینتر آسفالتی بسازند که بر روی پهباد ساخته شده در دانشگاه لیدز قرار می گیرد و با دقت یک میلیمتر می تواند این آسفالت را از نازل خود خارج کند.

این تکنولوژی بسیار کارا و فوق العاده به نظر می رسد، اما آقای پارنل معتقد است هنوز زمان زیادی باقی مانده تا ما این تکنولوژی را به سطح جاده ها و خیابان ها ببریم.

فیل پارنل: “این زمینه تکنولوژی هم مانند مسابقات فرمول یک است. هنگامی که از تکنولوژی بازیافت انرژی در ترمز، در ماشین های فرمول یک استفاده شد همه فکر می کردند این کار چقدر عجیب و غریب است. اما حالا این تکنولوژی در بسیاری از ماشین های موجود در خیابان استفاده شده است. این تکنولوژی هم شبیه آن است، در طول زمان به این نتیجه خواهیم رسید که چطور این تکنولوژی ها در شهر ها استفاده کنیم.”.

برای آشنایی بیشتر با پهپادها، آموزش ساخت و نحوه کارکرد هواپیماهای بدون سرنشین می توانید این مطلب را مشاهده کنید.

ویدیوها و مطالب مشابه