طرز تهیه ماسالای مرغ

طرز تهیه ماسالای مرغ خوشمزه

مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای بین المللی به شمار می رود. حالا اگر از خوردن غذاهای تکراری حاوی مرغ خسته شده اید، پیشنهاد می کنم این ویدیو را تماشا کنید و با یک غذای جدید و فوق العاده آشنا شوید. ماسالای مرغ یک غذای تند و بسیار خوشمزه است.

این ترکیب با بادام، بادام هندی، مرغ، پودر زردچوبه، گشنیز خورد شده، رب سیر، کشک، نمک، روغن، دانه زیره سبز، پیاز نگینی خورد شده، پودر فلفل قرمز، پودر دارچین، گرام ماسالا، آب و پودر فلفل سیاه تهیه می شود.

ابتدا ۲۰ بادام را به مدت یک ساعت درون آب خیس کنید و پوست آن را جدا کنید. ۱۰ عدد بادام هندی دیگر را نیز در آب خیس کنید و به بادام اضافه کنید. بادام ها را چرخ کنید تا به صورت رب درآید.

به ۷۵۰ گرم مرغ رب بادام، پودر زردچوبه، گشنیز خورد شده، یک قاشق غذاخوری رب سیر، ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری کشک و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید و یک ساعت بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

۲ قاشق غذاخوری روغن، ۱٫۲ قاشق چایخوری دانه زیره سبز و ۲ عدد پیاز نگینی خورد شده را درون ماهیتابه تفت دهید.

حالا مرغ مزه دار شده را به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی شعله متوسط هم بزنید. یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، ۱ و ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر دارچین، ۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا و مقداری نمک را به مواد بیفزایید و خوب تفت دهید.

۱۵۰ میلی لیتر آب را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی شعله کم بپزید. در آخر ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. سپس شعله اجاق گاز را خاموش کنید.

ماسالای مرغ شما آماده است. نوش جان.

... توضیحات کامل