طرز تهیه دسر شیر نارگیل با بافتی‌ نرم

طرز تهیه دسر شیر نارگیل با بافتی‌ نرم و خوشمزه

آیا شما هم به درست کردن دسر های خوشمزه و راحت علاقه مند هستید. اگر جوابتان مثبت است حتما این ویدیو را مشاهده کنید. این ویدیو روش تهیه یک دسر بسیار خوش طعم را با شیر نارگیل و مواد ساده دیگر نشان می دهد که شما می توانید به راحتی در خانه درست کنید. این دسر جذاب قطعا یک گزینه مناسب برای مهمانی های شما خواهد بود. همچنین می توانید از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کنید. توصیه می کنم این ویدیو را تماشا کنید و روش تهیه این دسر لذیذ را یاد گرفته و از آن در مهمانی های خود استفاده کنید.

مواد اولیه مورد نیاز شما برای تهیه این دسر جذاب شامل: 70 میلی لیتر شیر نارگیل غلیظ ( 70 درصد شیر نارگیل و 30 درصد آب)، 48 تا 50 گرم یا 6 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، 90 گرم شکر (مطابق با سلیقه شما)، نصف قاشق چایخوری وانیل، 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری نمک، 40 گرم یا 5-6 قاشق غذاخوری پودر خامه زده شده (در صورت استفاده از خامه مایع 120 ميلی لیتر خامه + 1 قاشق غذاخوری پودر شکر استفاده کنید)، 90 میلی لیتر یا 6 قاشق غذاخوری شیر یا شیر نارگیل یا آب سرد و پودر نارگیل ( اختیاری) می شود.

اابتدا شکر، نشاسته ذرت، وانیل و نمک را درون یک قابلمه ریخته و 70 میلی لیتر شیر نارگیل را کم کم به آنها اضافه کنید و در حین اضافه کردن شیر مواد را خوب هم بزنید.

قابلمه را روی شعله کم قرار دهید و مواد را تا زمانی که غلیظ شوند هم بزنید. سپس مواد را درون یک ظرف دیگر بریزید. روی ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا سطح مواد خشک نشود. وقتی مواد داخل ظرف خنک شد، ظرف را به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید.

پودر خامه زده شده و 90 میلی لیتر شیر نارگیل یا آب سرد را درون یک کاسه ریخته و هم بزنید. وقتی مواد حالت کرمی گرفتند می توانید مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه کنید.

پس از 1 ساعت ظرف را از فریزر خارج کرده و مواد کرمی را روی آن بکشید.

حالا ظرف را 1 ساعت دیگر درون فریزر قرار دهید. پس از این مدت می توانید مقداری پودر نارگیل یا خلال مغزیجات روی دسر خود ریخته و میل کنید. نوش جانتان.

... توضیحات کامل