پخت نان کرم کاسترد وانیلی

پخت نان کرم کاسترد وانیلی بدون نیاز به فر

گاهی اوقاتی برای خوردن یک عصرانه خوب انتخابی نداریم و همه انتخاب های ما تکراری شده اند. در این شرایط حتی اگر حوصله درست کردن یک میان وعده داشته باشیم گزینه مناسبی برای این کار نداریم. اما با تماشای این ویدیو شما می توانید روش پخت یک گزینه مناسب و لذیذ برای میان وعده را یاد بگیرید.

این خوراکی خوش طعم نان کرم کاسترد وانیلی است که شما با یک بار تجربه کردن طعمش، آن را جز انتخاب های همیشگی خود قرار خواهید داد برای درست کردن این نان شیرینی خاص حتما این ویدیو را تماشا کنید.

برای تهیه خمیر نان شما به 200 گرم آرد همه منظوره، 25 گرم شکر دانه ریز، 3 گرم مخمر فوری ، 1 عدد زرده ختم مرغ و 100 گرم شیر گرم نیاز دارید.

همچنین برای درست کردن کرم وانیلی وسط نان به 250 گرم شیر، 20 گرم کره، 3 عدد زرده تخم مرغ، 50 گرم شکر دانه ریز، 20 گرم آرد ذرت و نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل نیاز دارید.

ابتدا برای درست کردن کرم وانیلی باید شیر را روی شعله قرار داده و کره را درون آن بیاندازید. وقتی کره آب شد و مخلوط یکدست شد آنها را از روی شعله بردارید.

زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از یکدست شدن مخلوط، آرد ذرت را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. حالا مخلوط شیر و کره را نیز به آنها اضافه کرده و باز هم بزنید.

پس از یکدست شدن مخلوط آن را از یک صافکن عبور داده و سپس روی شعله قرار دهید. عصاره وانیل را نیز اضافه کرده و تا وقتی که مخلوط غلیظ شده و حالت کرمی بگیرد ان را هم بزنید.

حالا برای درست کردن خمیر نان آرد را به همراه شکر و مخمر درون یک کاسه ریخته و هم بزنید. سپس زرده تخم مرغ و شیر را اضافه کنید.

خمیر را با دست خوب ورز دهید تا تقریبا صاف و یکدست شود. حالا کره را به آن اضافه کرده و دوباره به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید.

خمیر را گرد کرده و سپس آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر قسمت را نیز مانند ویدیو گرد کنید. حالا یک پارچه روی آنها قرار دهید و به مدت 15 دقیقه آنها را رها کنید تا کاملا ور بیایند.

پس از 15 دقیقه هر تکه را بردارید و مانند ویدیو آن را با وردنه صاف کنید، سپس مقداری از کرم وانیلی را وسط آن قرار داده و بعد یک طرف خمیر را روی طرف دیگر قرار دهید.

اطراف خمیر را با انگشت کمی فشار دهید تا خوب سفت شود. حالا روی آنها یک پارچه قرار داده و به مدت 30 تا 40 دقیقه آنها را رها کنید.

پس از گذشت این مدت زمان یک تابه را روی شعله کم قرار داده و نان ها را بدون روغن درون آن قرار دهید. درب تابه را بگذارید و هر طرف نان را به مدت 5 دقیقه بپزید.

حالا نان کرم کاسترد وانیلی خوشمزه شما آماده است. امیدوارم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

... توضیحات کامل