طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ سبزیجات مجلسی

طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ و سبزیجات مجلسی

پیش غذا یک شروع کننده لذیذ برای سرو غذا در میهمانی ها است. یک پیش غذای مجلسی می تواند زینت بخش سفره های رنگین شما باشد و میهمان ها را به بیشتر خوردن ترغیب کند. حال اگر درست کردن پیش غذا وقت کمی را به خود اختصاص دهد، طرفداران بیشتری را به خود جلب می‌کند. اسپرینگ رول های مرغ و سبزیجات یک پیش غذای کاملا مناسب برای میهمانی های شما می باشد. پیشنهاد می کنم این ویدیو را تماشا کنید تا یاد بگیرید چگونه در مدت زمان کوتاهی یک پیش غذای ساده و خوشمزه درست کنید.

شما برای تهیه این رول خوشمزه به روغن، سیر، زنجبیل، پیاز، دانه فلفل قرمز، مرغ بدون استخوان، نمک، هویج، لوبیا سبز، کلم، فلفل دلمه ای قرمز، جوانه لوبیا، سس سویا، سس صدف، آرد ذرت، آب، ورقه های شیرینی پزی آماده منجمد شده و آرد نیاز دارید.

ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن، یک قاشق چایخوری سیر خورد شده، یک قاشق چایخوری زنجبیل خورد شده، یک قاشق غذاخوری پیاز خورد شده و یک قاشق چایخوری دانه های فلفل قرمز را درون ماهیتابه تفت دهید.

سپس یک پیمانه مرغ بدون استخوان و ۱٫۴ قاشق چایخوری نمک را به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی شعله متوسط بپزید.

۱٫۴ پیمانه هوج خلالی خورد شده، ۱٫۴ پیمانه لوبیا سبز بلند و ۱٫۲ پیمانه کلم خلالی خورد شده را با مواد ترکیب کنید و یک دقیقه تفت دهید.

حالا ۱٫۴ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خلالی خورد شده، یک پیمانه جوانه لوبیا، ۱٫۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۱ قاشق چایخوری سس صدف و ۱٫۴ قاشق چایخوری نمک را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه روی شعله زیاد بپزید.

۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت را درون ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و به مدت یک دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. توجه داشته باشید که مواد بیش از حد لازم پخته نشوند.

ورقه های آماده شیرینی پزی منجمد شده را درون ظرفی قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید تا خشک نشود.۲ قاشق غذاخوری آرد را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید.

یک ورقه را بردارید. یک گوشه از آن را با مواد پر کنید. سپس رأس مثلث را روی مواد قرار دهید. اطراف ورقه را به مخلوط آب و آرد آغشته کنید و مطابق ویدیو آن را رول کنید.

روی ضلع یک ورقه دیگر را با مواد پر کنید. مقداری از مخلوط آب و آرد را اطراف ورقه بکشید. حالا دو ضلع کناری را روی مواد قرار دهید و آن را رول کنید.

به همین ترتیب تمام ورقه ها را پر و رول کنید. رول ها را می توانید بسته بندی کنید و به مدت ۵ هفته درون فریزر و ۳ روز درون یخچال نگهداری کنید.

رول های مرغ و سبزیجات را درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و آن را با سس قرمز سرو کنید.

امیدوارم این پیش غذای خوشمزه و سبک را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

... توضیحات کامل