طرز تهیه شکلات نارگیلی (بانتی)
درست کردن شیرینی های لذیذ و خوشمزه یک سرگرمی مناسب برای خانم های خوش سلیقه ای است که به آشپزی و شیرینی پزی علاقه مند هستند. در این بین شکلات طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. این ویدیو روش درست کردن شکلات نارگیلی را نشان میدهد که بسیار آسان و لذت بخش است.
چهار ماده اولیه برای تهیه این شیرینی خوشمزه پودر نارگیل، شکلات، شیر و خامه است.
ابتدا یک پیمانه پودر نارگیل را درون ظرفی بریزید. سپس یک چهارم پیمانه خامه پر چرب گرم شده به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نصف پیمانه شیر غلیظ شده را به مواد بیفزایید و با هم مخلوط کنید. حال نصف پیمانه پودر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.مواد را به اندازه دلخواه بردارید و به آن شکل دهید.
سپس ۲۵۰ گرم شکلات های شیری تخته ای را روی بخار آب قرار دهید تا ذوب و نرم شوند.
مواد نارگیلی را به سس شکلات آغشته کنید. با سلیقه روی شکلات ها خط های موازی ایجاد کنید و آن را به مدت ۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خنک شوند. سپس اطراف شکلات ها را جدا کنید.
شکلات نارگیلی شما آماده است. آن را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.