طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر خوشمزه و لذیذ
خوراک شکم پر یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به سفره های رنگین شما عطر و طعمی بی نظیر می بخشد. خوراک شکم پر انواع مختلفی دارند که یکی از پرطرفدارترین آن ها فلفل دلمه ای شکم پر است. در این ویدیو دستور پختی متفاوت از فلفل دلمه ای شکم پر نشان داده شده است که طعم جدیدی را برای شما به همراه دارد.
این نوع فلفل دلمه ای شکم پر بسیار سریع آماده می شود و مطمئنا بعد از یک بار خوردن آن دیگر نمی توانید طعم آن را فراموش کنید و همیشه از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده می کنید.
این نوع فلفل دلمه ای شکم پر با سینه مرغ بدون استخوان، روغن خوراکی، فلفل دلمه ای قرمز، مقداری نمک، مقداری ادویه گوشت، آرد، خامه ترش، آب، پنیر پیتزا و گوجه فرنگی پخته می شود.
ابتدا ۲ سینه مرغ بدون استخوان را مکعبی شکل برش دهید. مقداری روغن خوراکی را درون ماهیتابه بریزید و سینه مرغ را درون آن تفت دهید.
۴ عدد فلفل دلمه ای قرمز را از وسط نصف و داخل آن را خالی کنید و درون ظرفی قرار دهید.
مقداری نمک، مقداری ادویه گوشت و یک قاشق غذاخوری آرد را به مرغ بیفزایید و خوب هم بزنید. ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش و ۷۰ میلی لیتر آب را به مواد اضافه کنید.
ترکیب مرغ را درون فلفل دلمه ای ها بریزید و ۷۰ گرم پنیر پیتزا را روی آن قرار دهید و از چند تکه گوجه فرنگی برای تزئین استفاده کنید.
فلفل دلمه ای شکم پر را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید.
فلفل شکم پر شما آماده است. نوش جان.