جریمه 250 هزار یورویی برای برنامه موبایل لالیگا به دلیل گرفتن استریم های غیرقانونی فوتبال

لا لیگا به دلیل گرفتن جریان های غیر قانونی در فوتبال برای استفاده در برنامه موبایل خود چیزی در حدود 250 هزار یورو جریمه می شود. انجمن ورزش و ورزش دوستان نیز این تصمیم را مورد تحسین قرار می دهند. جریمه ای 250 هزار یورویی برای اپلیکشن موبایل لالیگا به این دلیل در نظر گرفته شده است که اطلاعات کاربران را در معرض افشا قرار می داده و از آن ها برای گرفتن جریان های پخش زنده فوتبال استفاده می کرده است.

جریمه 250 یورویی برنامه موبایل لالیگا دلیل استریم غیرقانونی فوتبال

لیگ فوتبال اسپانیا که به نام لالیگا شناخته می شود برای بدرفتاری با استفاده از برنامه خود برای گرفتن جریان غیر قانونی فوتبال جریمه شده است.

آژانس حفاظت از اطلاعات اسپانیا با پرداخت جریمه 250 هزار یورو به لالیگا برای نقض چندین قانون اتحادیه اروپا در زمینه شفافیت و حریم خصوصی اطلاعات، دستور داد که برنامه را تا 30 ژوئن نیز اصلاح کنند.

برنامه محبوب، که بیش از چهار میلیون نفر در اسپانیا برای نمایش نتایج بازی از آن استفاده می کردند، مشخص شد که از اطلاعات مکان و میکروفن کاربران برای پیدا کردن مکان هایی که به صورت غیر قانونی فوتبال پخش کرده اند، استفاده می کند.

اما حتی تیم های لیگ مثل رئال مادرید و بارسلونا نیز با این خطا به خوبی برخورد نکرده اند و جریمه را یک راه درست خوانده اند، و اکثر لالیگا نیز این تصمیم را مورد تحسین قرار داده اند.

لا لیگا در بیانیه ای به ال پایس (ترجمه شده پلیس به اسپانیایی) بیانگر ناامیدی در تصمیم گیری شده است و متهمان را متهم کرد که به درستی تکنولوژی را درک نمی کنند.

این لیگ فوتبال اسپانیایی معتقد است که کاربران رضایت خود را برای برنامه و برای دسترسی به میکروفون گوشی خود دو بار داده اند و در اصل صدا های صوتی واقعی را از کاربران آن ها ذخیره نمی کند و فقط اطلاعات مورد نظر فوتبال ها را بررسی می کند.

لا لیگا ادعا می کند که فناوری پشت این برنامه فقط یک «اثر انگشت صوتی» را به تصویر می کشد، به این معنی که صداهای انسانی قادر به رمزگشایی نخواهند بود.

با این حال، تنظیم کننده ها متقاعد نشدند که کاربران برنامه می دانستند که برای چه چیزی ثبت نام کرده اند و با این حال برنامه از کاربران خود استفاده کرده تا اطلاعاتی غیر قانونی را از آن ها به دست آورد.

با وجود جذابیت خود، La Liga قصد دارد تا پایان ماه ویژگی برنامه میکروفون خود را از برنامه خود حذف کند و این می تواند به رفع این مشکل در کنار یک جریمه سنگین 250 هزار یورویی کمک کند.

برای مطالعه بیشتر ببینید که ۳ تا ۵ میلیارد دلار؛ کمپانی فیسبوک و بزرگترین جریمه مالی در دنیای تکنولوژی، جریمه سنگین کمپانی گوگل توسط اتحادیه اروپا یا DOJ قوانین ضد تراست و ضد انحصاری را در گوگل، بررسی می کند! و یا Yahoo به دلیل مشکل امنیتی ۲۰۱۳-۲۰۱۴ مبلغ ۵۰ میلیون دلار جریمه می شود.

ویدیوها و مطالب مشابه