تولید بزرگترین قطعه فضایی توسط پرینتر 3D کمپانی لاکهید مارتین

شرکت Lockheed Martin تا به امروز بزرگترین قطعه فضایی را با پرینتر 3D خود تولید می کند. بزرگترین آن ها قبلا یک محفظه الکترونیک به اندازه یک توستر بوده است. کمپانی لاکهید مارتین تازه ترین سری آزمایشات کنترل کیفیت را برای ساخت یک گنبد تیتانیومی عظیم به منظور استفاده در مخازن سوخت ماهواره ای فضاپیماها به پایان رسانده است.

تولید بزرگترین قطعه فضایی پرینتر 3D لاکهید مارتین


با این حال، این قطعه گنبدی مانند اصلا جزء گنبدهای معمولی نیست: اجزای عظیم، با اندازه چهار فوت قطر، این قطعه بزرگترین قطعه فضایی چاپ شده توسط پیرینتر 3 بعدی این شرکت است. بزرگترین قطعه فضایی واجد شرایط، یک محفظه الکترونیک بوده است که در حدود اندازه یک توستر می بود.
ین گنبد به اندازه کافی بزرگ است که طول مخزن سوخت را بزرگتر از انسانها نشان می دهد و به گفته لاکهید مارتین، این قطعه به اندازه کافی بزرگ است که می تواند 74.4 گالن قهوه یا 530 دونات را در خود نگه دارد.
همچنین بسیار براق و صیقل خورده نیز می باشد.

تیتانیوم یک ماده ایده آل برای صنعت های فضایی است؛ زیرا سبک وزن است و می تواند شرایط خشن سفر فضایی را تحمل کند.
با این حال، تولید کنندگان 80 درصد از مواد اصلی را با استفاده از تکنیک های تولید سنتی از بین می برند، علاوه بر این، هر تولید و مولفه می تواند سال ها طول بکشد.
مدیر اجرایی این شركت، گفت كه آنها قادر به كاهش كل زمان تحویل برای گنبد مخزن سوخت تیتانیوم از دو سال تا سه ماه می باشند که بسیار قابل ملاحظه است.
همچنین Ambrose می گوید: “بزرگترین قطعه های 3D پرینت شده ما تا به امروز نشان می دهد که ما به آینده ای متعهد هستیم که در آن محصولات با سرعت دو برابر و نصف هزینه تولید می شود”.
پرینتر 3D می تواند صنعت فضایی را بسیار توسعه بخشد، با ارائه راهکارها و پیمانکاری های مناسب برای ساخت فضاپیماهای سریع تر و همینطور هزینه های بسیار کمتری از پول، این عرصه از تکنولوژی می تواند به کمک پرینترهای سه بعدی به عرصه و سطحی جدید از تولیدات خود وارد شود.
در واقع، لاکهید مارتین قصد دارد تا کپسول حمل خدمه فضایی ناسا را با 100 قسمت چاپ شده توسط پرینتر3D خود تولید کند، در حالی که بوئینگ در اوایل سال 2017 اعلام کرد که این یک تاکسی فضایی Starliner برای بیش از 600 نفر خواهد بود.

ویدیوها و مطالب مشابه