طرز تهیه نودل رامن خوشمزه با قارچ و تخم مرغ
امروزه نودل و رامن جزو خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذاها جهان محسوب می شود که در سرتاسر جهان طرفداران زیادی جذب کرده است. این غذای جذاب با طعم فوقالعاده خود توانسته افراد زیادی را مجذوب و شیفته خود کند. اگر شما هم جزو دوستداران این غذا هستید، حتما این ویدیو را تماشا کنید. این ویدیو طرز تهیه یک نوع رامن خوشمزه و جذاب به همراه قارچ و تخم مرغ را به شما آموزش خواهد داد. این رامن خوش طعم فقط در 25 دقیقه آماده می شود. حتما این ویدیو را تماشا کنید تا روش پخت این رامن جذاب را یاد بگیرید.
موادی که برای تهیه این غذای لذیذ نیاز دارید شامل این موارد می شود. 2 بسته رامن، 1 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چایخوری روغن، 1 فنجان قارچ خرد شده، 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده، 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده، 1/4 فنجان پیاز سفید، 2 قاشق غذاخوری پیازچه سفید خرد شده، 3 فنجان آب، 1 قاشق غذاخوری سس سویا، 1 بسته چاشنی دلخواه، 1/2 فنجان اسفناج، مقداری نمک و 1 عدد تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری سس سریراچا، 1/4 قاشق چایخوری دانه کنجد و مقداری پودر فلفل سیاه.
ابتدا 1 قاشق چایخوری روغن را درون یک قابلمه ریخته و سپس قارچ ها را با مقداری نمک و فلفل سیاه درون تابه با شعله زیاد به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
قارچ ها را کنار بگذارید. درون قابلمه 1 قاشق چایخوری دیگر روغن ریخته و زنجبیل، سیر و پیاز را به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سس سویا و اب و چاشنی را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید آب به جوش آید.
رامن ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و آنها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا رامن ها کاملا باز شوند. اسفناج ها را اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
1 عدد تخم مرغ را درون آب جوش قرار داده و یک در روی ظرف قرار دهید و تخم مرغ را به مدت 6 دقیقه بپزید. پس از این مدت تخم مرغ را درون آب یخ قرار دهید.
پوست تخم مرغ را جدا کرده و آن را از وسط قاچ کنید. روی هر قاچ مقداری نمک و فلفل بریزید. رامن را نیز درون یک کاسه بریزید. سس سریراچا، تخم مرغ، قارچ و پیازچه و کنجد را روی رامن قرار دهید.
حالا رامن خوشمزه و جذاب شما آماده است. می توانید آن را میل کرده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.