پیچیدگی و آمیختگی کوانتومی برای ایمنی اینترنت

پیچیدگی و آمیختگی کوانتومی چگونه می تواند شبکه های اینترنتی بسیار امنی را ایجاد کند؟

پیچیدگی و در هم تنیدگی کوانتومی شاید بتواند در آینده ای نزدیک منجر به یک اینترنت فوق العاده امن و بسیار سریع شود. در هم تنیدگی های کوانتومی در اصل می توانند ذرات بسیار ریز و ملکول ها و یا حتی فوتونهای نور را به یکدیگر متصل کنند، و از این اتصال یا پیچیدگی کوانتومی برای ارسال دیتا و اطلاعات استفاده کنند. باید بدانید که این اولین باری است که این شاهکار امکان پذیر می باشد.

بگذارید این گونه بگوئیم، اگر شما قصد ایجاد شبکه های کوانتومی عملا نفوذ ناپذیری را دارید، باید یک پیچیدگی یا همان در هم تنیدگی کوانتومی را ایجاد کنید.

با این کار در اصل شما می توانید ذرات و بنابراین مقدار زیادی از اطلاعات داده ها را به صورت در هم پیچیده و آمیخته شده، به هم متصل کنید و آن ها را تا فاصله های بسیار دوری نیز بفرستید.

با این حال، تا به حال روش قابل اعتمادی برای انجام این کار وجود نداشته است.

اما اکنون دانشمندان TU Delft اولین رشته پیچیدگی کوانتومی خود را برای این تقاضا ایجاد کرده اند.

این یعنی، آنها می توانند به طور قابل اعتماد و پیوسته اثرات زوج کوانتومی را ایجاد و تولید کنند و آن را به اندازه کافی بلند و کشیده کنند تا معنی دار و موثر باشند.

این اثر در حال حاضر تنها در دو گره کار می کند که هر کدام فاصله ای معادل 6.6 فوت دارند، اما امکان استفاده از اینترنت کوانتومی را بسیار امن تر از آنچه که امروز می بینید، خواهند کرد.

این پیشرفت با استفاده از یک روش پیچیدگی کوانتومی جدید آغاز شد که ذرات ملکولی را در تراشه های الماس با سرعتی در حدود 40 بار در ثانیه گیر می انداخت و حدود 1000 بار سریعتر از قبل می بود. ( در ویدئو کاملا شرح داده شده، زبان اصلی)

در کل بعد از آزمایش های مختلف، رویکردهای پیشین به اندازه کافی آهسته بود تا دانشمندان بتوانند این پیچیدگی را برای سریع ترین حالت ممکن به دست آورند.

این تیم همچنین راهی برای محافظت از ارتباط در هم تنیدگی کوانتومی پیدا کرده است تا که از نویز افتادن و انحراف آنها جلوگیری کند، که در گذشته نیز اتفاق افتاده است.

اما هنوز قبل از اینکه شبکه های اینترنتی امن و خوبی وجود داشته باشند، کارهای زیادی باید انجام شود.

تیم تحقیقاتی TU Delft می تواند به لحاظ نظری یک گره سوم را نیز به پیوندهای کوانتومی اضافه کند و یک شبکه واقعی ایجاد کند، اما تا به حال از نظر علمی به این نقطه نرسیده است.

و اگر اینترنت کوانتومی واقعی باشد، فاصله ها باید به کیلومتر و مایل اندازه گیری شوند.

با این حال، محققان در حال حاضر یک درهم تنیدگی کوانتومی را ایجاد کرده اند که در حدود 4،200 فوت کشیده شده است و امیدوارند تا چهار شهر هلندی را از طریق پیچیدگی کوانتومی در سال 2020 به هم وصل کنند.

این یکی از آخرین توسعه های این محققان است تا آن ها را به میزان قابل توجهی به هدفشان نزدیک تر کند.



برای مطالعه بیشتر ببینید: اولین عکس از درهم تنیدگی کوانتومی توسط دانشمندان ثبت شده است! یا اولین عکس از سیاهچاله فضایی: یک نگاه موفقیت آمیز دیگر به جهان اطراف ما و یا اخیرا انتشار گازهای CO2 دمای جهانی کره زمین را تا ۱٫۵ درجه سانتیگراد گرم تر کرده است!

7.7 هزار بازدید 5 سال پیش علمی فیزیک ویدئو ویدئو های آموزشی
... توضیحات کامل