جنگل های بارانی آمازون در آمریکای جنوبی هفته ها است که در آتش و در حال سوختن هستند و دود را در سراسر زمین پخش می کند و دنیا را به تماشای خود می اندازد زیرا یک اکوسیستم بسیار حیاتی و عظیم در یک فصل گرم و خشک توسط شعله های آتش از بین می رود و این بسیار نگران کننده است.
فضانورد آژانس فضایی اروپا، لوکا پارمیتانو (Luca Parmitano) در حالی که از تخریب های موجود از این اتش سوزی، بسیار، بسیار دور است و در ایستگاه فضایی بین المللی به سر می برد، اما در موقعیتی بی نظیر قرار گرفته تا شاهد آتش سوزی باشد که بیشتر آن ها توسط انسان ها ایجاد شده است، زیرا غالباً از آتش برای پاک کردن زمین برای کشاورزی یا دامداری استفاده می کرده اند.
روز دوشنبه، پارمیتانو در تاریخ 24 اوت یا 2 شهریور مجموعه ای از تصاویر گرفته شده از فضا را توییت کرد.
پارمیتانو نوشت: دود در هزاران کیلومتر ردیف ردیف شده است. مه بسیار گسترده می باشد، حتی در بعضی از عکس ها شبیه به ابر است.

تصاویر ISS زاویه جدیدی به نمای فضایی قبلی ارائه شده توسط ماهواره ها اضافه می کنند.
آژانس فضایی اروپا (ESA) در انتشار روز سه شنبه گفت: ماهواره كپنریکوس سنتینل 3 تنها در ماه اوت 4000 آتش در جنگل های بارانی آمازون را شناسایی كرده، در حالی كه برای مقایسه 1110 مورد در سال گذشته و در مدت مشابه، مشاهده شده اند.
توئیت Parmitano همچنین حاوی یک هشتگ سخت است: #noplanetB.
این امر به یک مرجع جالب در توئیتر در مورد تأثیر و خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی ناشی از انسان در کره زمین تبدیل شده است، که قبلاً در مورد دمای جهانی بوده که باعث ذوب شدن یخهای قطبی گسترده شده و آتش سوزی ها این امر را به سمت افراط های جدید سوق می دهد.

برای توضیح بیشتر در مورد آنچه باعث ایجاد حریق ها شده، چگونگی واکنش رهبران جهان ببینید که جنگلهای آمازون برزیل در آتش می سوزند؛ چگونه و چرا؟ اقدامات چه بوده و پیامدها چه خواهد بود؟
همچنین برای مطالعه بیشتر می توانید ببینید که یخچالهای قطب شمال و سرزمین گرینلند با سرعت بالایی در حال ذوب شدن هستند! یا کره زمین در احاطه ریزگردها؛ از چین، فرانسه و ایران گرفته، تا قطب شمال و یا اولین عکس از سیاهچاله فضایی: یک نگاه موفقیت آمیز دیگر به جهان اطراف ما.