برگر های مصنوعی Impossible Burger 2.0 با شباهت زیاد، طعم و مزه گوشت واقعی نیز می دهند

گوشت برگر 2.0 شرکت Impossible foods مزه گوشت گاو واقعی می دهد. یک گوشت مصنوعی و گیاهی که بسیار شبیه و حتی خوش مزه تر از گوش واقعی گاو است. بعد از برگر های گیاهی، نوبت به استیک ها نیز می رسد.

برگر مصنوعی Impossible Burger 20 با شباهت زیاد طعم گوشت

بحث در مورد گسترش و همه گیر شدن این گوشت های گیاهی است: کباب گوشت با سس chimichurri سبز در یک بشقاب ساندویچ به شما چشمک می زند. یک برگ از ادویه های تند تایلندی با زنجبیل و بادام زمینی همراه با کاهو و، البته، همبرگری خاص.

لورا کلیمان (Laura Kliman)، دانشمند ارشدو آشپزی که در آشپزخانه آزمایشی Impossible Food سیلیکون ولی بر روی غذاهای غیر ممکن تحقیق انجام می دهد، می گوید: “شما می توانید بوی این محصول گوشتی را از روی کباب پز نیز همانند یک برگر واقعی حس کنید، ما در حال تلاش برای به دست آوردن یک تجربه مزه گوشت کامل و بسیار واقعی هستیم”.

شرکت Impossible Foods بر اساس تولید غذاهای گیاهی مبتنی بر پروسه غذاهای گوشتی گیاهخواران شناخته شده است که غذاها را بسیار نزدیک به مزه واقعی آن ها تولید می کند.

این شرکت در سال 2011 تاسیس شد و برای اولین بار از یک عنصر به نام heme استفاده کرد، یک ترکیب خون مانند در تمام موجودات زنده که می تواند طعم، رنگ و عطر گوشت را تکثیر کند.

همبرگر این شرکت در حال حاضر در بیش از 5،000 رستوران و زنجیره مواد غذایی در چین و سراسر ایالات متحده از جمله رستوران هایی مانند Momofuku Nishi، Umami Burger و White Castle فروخته می شود.

اما برگری که چند هفته پیش در آشپزخانه این شرکت آزمایش شد، کاملا متفاوت بود.

این یک گوشت صورتی رنگ آبدار است با پوسته ای سفت تر و کاملا پخته و برشته شده.

و این گوشت مصنوعی نرم و بسیار خوش طعم نیز است.

Impossible Burger 2.0، یک نمونه تازه و قابل بهبود از نسخه اول آن است.

اگر همبرگر کنونی مثل یک استیک سیسلر خوب باشد، این نسخه جدید Kobe ribeye بسیار معروف خواهد شد.

من نمی توانم بگویم این یک گوشت واقعی نیست.

پت براون (Pat Brown)، مدیر عامل شرکت Impossible Foods که قبلا درس بیوشیمی را در دانشگاه استنفورد تدریس کرده بود، گفت: “بر خلاف گاو، ما هر روز در ساخت و تولید گوشت های جدید بهتر می شویم. این رویکرد کاملا جدید برای ساخت گوشت، به ما ویژگی های خاصی را می دهد که توانایی کنترل و بهبود در طعم، بافت، طعم و مزه، ظاهر، خواص پخت و پز، خواص غذا، هزینه تولید، تغذیه و هر چیزی که نام ببرید را به ما نشان می دهد”.

Impossible Foods ممکن است در روز دوشنبه، در وسط CES در لاس وگاس، این برگر جدید گلوتنی 2.0 را راه اندازی کند و حتی در میان مشتریان و بازدیدکنندگان سرو کند. این نسخه به طور رسمی روز سه شنبه جایگزین نسخه قبلی خواهد شد.

ابتدا در حدود دوازده رستوران با کیفیت بالا در سراسر ایالات متحده در دسترس خواهد بود و سپس در ماه فوریه به تمام رستوران های مجاز غذاهای Impossible Foods ارسال می شود.

این شرکت قصد دارد تا پایان سال جاری نسخه خام “گوشت طبیعی و گیاهی” را در فروشگاه های مواد غذایی به فروش برساند.

براون گفت: هزینه ها بر پایه USDA تنظیم خواهد شد.

همچنین Impossible Foods تنها گوشت و محصولات لبنی که از سبزیجات ساخته شده اند را تولید نمی کند.

فراتر از گوشت گاو، این شرکت همه چیز را از پروتئین گیاهی گرفته تا گوشتهای دیگر مانند گوشت مرغ را تولید می کند و غذاهای جدید از پروتئین میگو و جلبک های گیاهی تولید می شوند.

داده های Nielsen و انجمن صنایع غذایی نشان می دهد که فروش گوشت های گیاهی به میزان 24 درصد در سال 2018 افزایش یافته است، در حالی که فروش گوشت حیوانات تنها در همان دوره فقط 2 درصد افزایش یافته است.

بر خلاف گاو، ما هر روز گوشت های بهتری را تولید می کنیم؟

هدف شرکت Impossible Foods، کاهش اثرات زیست محیطی تولید گوشت گاو در این سیاره است.

این به این دلیل است که صنعت گاوداری و گوشت سازی می تواند زیان آور باشد.

به گفته سازمان ملل متحد، کارخانه کشاورزی دامداری 30 درصد از سطح زمین را در اختیار دارند و بیش از 18 درصد از گازهای گلخانه ای جهانی را تولید می کنند.

براون گفت: “اما Impossible Foods می توانند یک برگر را با استفاده از آب و کمتر از 4 درصد از زمین اشغال شده برای تولید و کمتر از یک دهم گازهای گلخانه ای را تولید کنند”.

او گفت: “کل ماموریت این شرکت این است که تا سال 2035 به عنوان فن آوری مواد غذایی در سطح جهانی، به طور کامل جایگزین استفاده از حیوانات شود. و این به صراحت مهم ترین ماموریت آن ها در جهان است”.

اما چرا 2.0؟

برای رسیدن به این ماموریت، Foods Impossible نیاز به متقاعد کردن دوستداران برگر برای جلوگیری از خوردن گوشت است.

شرکت هایی همچون Dried-out black bean, quinoa, oat burgers این کار را نمی کنند.

همبرگرهای آن ها باید طعم، بوی و مزه واقعی گوشت را به ارمغان بیاورد.

با اکثر حساب ها می توان گفت نمونه Impossible Burger 1.0 موفق بوده، اما دارای چندین مشکل بوده است.

بافت آن کمی کم و ضعیف بود. بیشتر شکننده و خشکتر از یک همبرگر سنتی است، و می توان آن را فقط در یک کباب پز رستورانی مناسب خودش پخت.

کلیمان گفت: “اگر شما سعی می کردید آن را زیاد بر روی کباب پز نگه دارید، این کاملا از بین می رفت، این کباب به کباب پز بستگی دشات و در صورت مناسب نبودن و رعایت نکردن زمان پخت، فقط تجزیه می شد”.

همین امر برای آشپزی گوشتهای شرکت فاکس نیز در هر ظرفی غیر از یک ظرف برگر مناسب نیز ممکن است.

Kliman گفت: نسخه 2.0، از همه لحاظ بسیار بهتر است و می تواند جایگزین گوشت گاو زمین در هر دستور غذایی باشد.

نه تنها مردم می توانند از آن برای پخت و پز تایلندی و گوشت گاو استفاده کنند، بلکه می توانند آن را برای چیلی، dumplings، tacos، frittatas، گوشت خوک و بسیاری از رسپی های خاص دیگر استفاده کرد. (آبگوشت را نمیدانیم، باید در آینده آن را امتحان کنیم :D)

کلیمان گفت: “هرچه شما می توانید احتمالا به آن فکر کنید، می توانید انجام دهید. شما می توانید آن را برای یک غذای برشته خوب بپزید و یا آن را آهسته و یواش یواش سرخ کنید”.

Impossible Foods در سال گذشته بر روی نمونه 2.0 کار کرده است.

این شرکت علاوه بر تلاش برای بهبود کیفیت محصول، کلسترول، چربی و کالری را نیز کاهش داده است.

این برگر 4 اونس است که در حال حاضر حدود 240 کالری، در مقایسه با حدود 290 کالری نسخه اول، را در اختیار دارد، که مزه همان همبرگر گوشت گاو را می دهد.

نسخه جدید نیز بدون گلوتن است.

این شرکت علاوه بر تحقیقات در زمینه محصولات دیگری همچون مرغ، گوشت خوک و ماهی نیز فعالیت می کند.

اما در حال حاضر، تمرکز اصلی آن گوشت گاو است.

براون گفت که محصول بعدی احتمالا استیک است، که یک چالش است. اما ظاهرا به نظر می رسد مناسب باشد.

او گفت: “همه چیزهایی که ما انجام می دهیم یک چالش بزرگ است”.

برای مطالعه بیشتر ببینید که این دستگاه خودکار و پیشرفته برای شما برگر می سازد! و یا گجت ها و ابزارهای جالب و جدید در همایش CES 2019 و ۱۰ محصول برتر نمایشگاه لوازم الکترونیک CES 2019 را ببنید.

ویدیوها و مطالب مشابه