Nasa تلسکوپ فضایی Kepler را دوباره روشن و راه اندازی می کند

تلسکوپ فضایی کپلر ناسا از خواب بیدار می شود و مجدادأ شکار سیارات را آغاز می کند. بیدار شدن از خواب، قبل از خاموشی کامل، جستجوگر فضایی و سیاره ای ناسا، مانند یک یو-یو، هیچگاه ما را ترک نخواهد کرد، همانطور که اکنون برای ماموریت 19 خود آماده می شود.

Nasa تلسکوپ فضایی Kepler روشن اندازی

فضاپیمای کپلر ناسا همچنان تعجب آور و بحث برانگیز است.

اخیرا به روز رسانی ها توضیح می دهد که کاوشگر کپلر، بعد از پست سر گذاشتن 18 ماموریت و مشاهدات موفق خود، در تاریخ 29 آگوست، از «حالت خواب» بیدار شده، و کار خود را برای ماموریت 19 خود آغاز کرده است، اما یکی از هدایت کننده های آن “رفتار غیر معمول” را نشان می داد.

این به روز رسانی کوتاه همچنین بیان می کند که “این عملکرد اشاره شده” در تلسکوپ ممکن است تأثیرات خاصی را بر عملکرد اصلی فضاپیمای کپلر نداشته باشد و موقتی می باشد.

تلسکوپ فضایی، که در ابتدای ماه مارس سال 2009 راه اندازی شد، یک سال پر سر و صدا را به همراه داشته است.

تیم طراح Kepler آن را در ماه جولای خاموش کرده و  به حالت خواب برده بود، اما اکنون به عنوان یک کاوشگر و شکارچی جدید سیاره ها، ماهواره Survey Exoplanet Transition (TESS)، آزمایش خود را برای مأموریت جدید خود آغاز می کند.

حالت خواب در این مدت در فضاپیمای Kepler برای این بود که اطمینان حاصل شود که اطلاعاتی که از 18 ماموریت کپلر که در فضاپیمای ذخیره شده است، قادر به ارسال و بازگشت به زمین باشد، هرچند که ناسا از تمام شدن سوخت احتمالی آن فضاپیما نیز صحبت می کرد.

این داده ها در تاریخ 9 آگوست به صورت موفقیت آمیز دریافت شد، و همچنین ناسا قبل از خارج کردن آن از حالت خواب، در تاریخ 24 آگوست، سلامت Kepler را کنترل کرد.

فضاپیمای کپلر تا به حال پیش از آن نیز درگیر بوده است.

همانطور که ناسا در ماه مارس نیز توضیح داد، در 9 سال گذشته این فضاپیما سهم منصفانه ای از فاجعه های احتمالی داشته، از جمله احتما انفجار توسط شهاب سنگ های کیهانی، که از اکثر آن ها جان سالم به در برده است.

همینطور در آن زمان ناسا تخمین زده بود که سوخت این فضاپیما جست و جو گر طی چند ماه به پایان می رسد، اما بدون اندازه گیری گاز، مقدار زمان روشن ماندن و باقی ماندن، ناشناخته و غیر ممکن است.

شانس ناسا در این است که ماموریت 19 آن بتواند آخرین و تنها کاوش سیاره ای آن باشد، زیرا که به دلیل کم بودن سوخت فقط می تواند به آن بپردازد.

در مجموع، مأموریت کپلر تا کنون تایید وجود 2652 سیاره خارج از منظومه شمسی و 30 سیاره موجود در منطقه کوچک قابل سکون (Small Habitable Zone) را به همراه داشته است، آن منطقه شامل محدوده فضایی از ستاره ها و سیاره ها است که در آن یک سیاره می تواند به لحاظ نظری از سطح آب مایع (و به طور بالقوه زندگی بیرونی) پشتیبانی کند.

چندی پیش نیز خبرها حاکی از این بود که کپلر دو سیاره خورشیدی شبیه به زمین، مناسب برای زندگی در آینده را پیدا کرده است.

تلسکوپ فضایی TESS که از فضاپیما کپلر استفاده می کند و بخش زیادی از فضا را بررسی می کند، در ماه آگوست عملیات کامل خود را آغاز کرده بود.

در هر حال، این در حال حاضر برخی از تصاویر فوق العاده از کیهان و کهکشان ها می باشد که در زیر مشاهده می کنید.

 

ویدیوها و مطالب مشابه