راه اندازی یک کارخانه ماشین سازی در چین توسط کمپانی تسلا

شرکت تسلا با یک كارخانۀ عظیم در شانگهای چین با ظرفیت خط تولید 500،000 خودرو به توافق می رسد. یک کارخانه چینی، کمپانی تسلا را پوشش می دهد، یک جنگ تجاری گسترده بین ایالات متحده و کشور چین.

اندازی کارخانه ماشین سازی چین تسلا

ایلان ماسک، مدیر عامل  Tesla، که در حال حاضر در آسیا سفر می کند، روز سه شنبه موافقت نامه ای را با مقامات چین در شانگهای امضا کرد تا یک کارخانه با ظرفیت تولید 500000 خودرو در سال را راه اندازی کنند.

مقامات شانگهای آن را بزرگترین پروژه تولیدی تحت حمایت خارجی در تاریخ دوران چین توصیف می کنند.

همچنین برخی از گمانه زنی ها حاکی از این است که این معامله باعث یک جنگ تجاری فزاینده میان ایالات متحده و چین خواهد شد.

تعرفه 25 درصدی چینی برای خودروهای آمریکایی در چین اخیرا باعث شده بود که تسلا قیمت برخی از مدل های ارسالی به چین را مانند مدل S و مدل X را افزایش دهد.

اکنون داشتن یک کارخانه چینی به تسلا کمک می کند تا از این مالیات ها اجتناب کند، زیرا می تواند اتومبیل های خود را در چین تولید کند و سپس خودروها را به طور مستقیم به مصرف کنندگان چینی و یا مشتریان کشورهای آسیایی با روابط خوب تجاری با کشور چین بفروش برسانند.

این برنامه که به پروژه Tesla’s China نام برده می شود، در ابتدا توسط بلومبرگ گزارش شد. همچنین سخنگوی تسلا نیز این خبر را تایید کرده است.

تسلا در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: “سال گذشته ما اعلام کردیم که ما با دولت شهرداری شانگهای کار می کنیم تا امکان ایجاد یک کارخانه در منطقه برای خدمت به بازار چین به صورت کامل بررسی شود”.” امروز ما قرارداد تعاونی برای تسلا را امضا کردیم تا ساختمان کارخانه Gigafactory 3، یک تأسیسات جدید تولید وسایل نقلیه الکتریکی در شانگهای را به ثبت برسانیم.

پس از اخذ مجوزهای لازم، تسلا می گوید: “تقریبا دو سال طول خواهد کشید تا ما شروع به تولید وسایل نقلیه کنیم”.

پس راه اندازی این کارخانه دو تا سه سال دیگر طول خواهد کشید، تا زمانی که کارخانه بتواند سالانه 500000 دستگاه خودرو را تولید و عرضه کند.

البته، تسلا سابقه تنظیم مقررات و پشتیبانی بسیار خوش بینانه ای دارد.

در پایان ماه ژوئن،  Tesla همان گونه که اعلام کرده بود، در نهایت به تولید 5000 خودرو خود در کارخانه Fremont رسید، این یک نقطه عطف است که می توان گفت، این شرکت به پیشتر اهداف خود در پایان سال 2017 دست پیدا کرده است.

تحلیلگر صنعت و منتقد تسلا،  Ed Niedermeyer می گوید که “دو سال طول می کشد تا از صفر تا به تولید مورد نظر خود برسند”، همچنین اشاره می کند که شرکت های خودرو به طور سنتی بسیار طول خواهد کشید تا یک کارخانه جدید را ساخته و راه اندازی کنند.

بنابراین در این صورت به نظر می رسد که تسلا ممکن است قصد داشته باشد که در سال 2020 اتومبیلهای تولیدی خود را در چین به فروش برساند، همچنین تا مدتی بعد از آن می توان شاهد این خودرو های الکتریکی تسلا در سرار شرق آسیا و حتی کل منطقه آسیا بود.

ویدیوها و مطالب مشابه