ترکیب VR و فناوری میکروسکوپی

ترکیب VR و فناوری میکروسکوپی می تواند به تشخیص بیماری های داخلی کمک کند!

ویژگی ها و توانایی های حقیقت مجازی VR در کنار میکروسکوپی کمک می کند تا دانشمندان بیماری های درونی را بسیار بهتر از قبل ببینند. این ویژگی می تواند به صورت سه بعدی جزئیات بیشتری را نشان دهد که شما در 2D نمی توانید آن ها را مشاهده کنید. با استفاده از تصاویر میکروسکوپی و ویژگی های تصویری حقیقت مجازی، مشاهده بافت های سلولی به صورت سه بعدی امکان پذیر می شود که می تواند در عرصه پزشکی بسیار کارآمد باشد.

شما می توانید با مطالعه تصاویر 2 بعدی فقط در مورد سلول ها چیزهایی را یاد بگیرند، و فناوری میکروسکوپی 3D می تواند داده های بسیار زیادی از سلوولها را نمایش دهد که ممکن است کشف و مشاهده آن ها در حالت 2D دشوار و سخت بوده باشد.

در حال حاضر محققان دانشگاه Carnegie Mellon و ویرجینیا میسون (Virginia Mason) در این باره اطلاعاتی را به دست آورده اند، با این حال گفته می شود: این فناوری اجازه دهد تا دانشمندان در داخل سلول ها حرکت کنند و آن ها را کاملا بررسی کنند.

آنها ویژگی های واقعیت مجازی را با ویژگی های گسترده میکروسکوپی ترکیب کرده اند، (که بیش از 100 بار بیشتر از نمونه های دیگر رشد می کنند)، آن هم برای بررسی داده های سلولی که در غیر این صورت برای رسیدگی و مشاهه بسیار پیچیده و دشوار بوده اند.

هنگامی که سلول ها تصویر برداری شده، برچسب گذاری می شوند و با داده ها کامپایل شده، در نهایت یک تکنیک سفارشی نیز اطلاعات 2D را به محیط های 3D تبدیل می کند.

این روش می تواند برای علم پزشکی بسیار حیاتی و تاثیرگذار باشد.

در نهایت، تیم تحقیقاتی امیدوار است که ابزار (ExMicroVR) سطح درک بیشتری در مورد بیماری هایی که می تواند به درمان های موثرتر کمک کند، را ارائه دهد.

به علاوه نکته جالب تر نیز این است که تعداد شش نفر در یک زمان می توانند داده ها را تجربه و مشاهده کنند، و اطمینان حاصل می کند که دانشمندان می توانند با هم کار کنند.

Carnegie Mellon می خواهد این توانایی بسیار مهم و کاربردی باشد که کشورهای عضو در حال توسعه نیز قابلیت دسترسی و قابلیت استفاده از آن را داشته باشند.

از این به بعد شاید شما برای تحقیقات بیشتر پزشکی نیازی به میکروسکوپ پر هزینه و یا وقت مطالعه فراوانی نداشته باشید.



برای مطالعه بیشتر ببینید که اولین قلب مصنوعی ساخته شده واقعی با پرینتر سه بعدی، به اندازه قلب یک خرگوش، درمان کامل دیابت نوع ۱ توسط تبدیل سلول های بنیادی به انسولین و یا دانشگاه هاروارد روشی جدیدی را برای بازسازی ژنتیک و تغییر DNA کشف کرده است.

... توضیحات کامل