ماموریت Chang 4 چینی در ماه: کاوشگر Yutu را در سمت دیگر ماه ببینید!

فضاپیما Chang'e 4 و کاوشگر یوتو چینی در اوایل سال جاری به سمت دیگر ماه و یا همان سمت تاریک ماه فرستاده شده است، و این قسمت از ماه که به ندرت چیزی در مورد آن شنیده ایم را مورد بررسی بهتر قرار داده است. کاوشگر چینی یوتو برای تحقیقات بیشتر در مورد محیط کامل ماه، به سمت دیگر این سیارک وابسته به زمین رفته است.

ماموریت Chang 4 چینی ماه: کاوشگر Yutu سمت ماه ببینید

این کاوشگر در حال حاضر برخی از مناطق خاص را در ماه یافته است و مشخص کرده که شبهای سمت دیگر ماه خنک تر از آن چیزی است که ما انتظار داشته ایم و اکنون ویژگی های زمین شناسی و کانی شناسی و حتی لایه بالای سنگ های ماه را مورد بررسی قرار می دهد تا اطلاعات بیشتری از این سیارک مهمان زمین به دست آورد.

همانطور که این ماموریت در حال پیشرفت است، مسئولان پروژه چینی اکتشافات ماه و اداره فضای ملی چین مجموعه ای از تصاویر فرود فضاپیما یوتو 2 خود را بر روی ماه منتشر کرده اند.

این تصاویر مناطق دهانه Von Karmán را نشان می دهد و با استفاده از دوربین پانوراما بر روی کاوشگر روور Yutu 2 گرفته شده است که در محوطه ای نزدیک به محل فرود آن، به نام “Statio Tianhe” بوده است.

اما نکاتی جالب تر در مورد سمت تاریک ماه در این جاست:

یک روز قمری در ماه طولانی است، حدود 30 روز زمین است، به همین جهت این کاوشگر و فضا پیما فرود کننده چهار شبانه روز را مدیریت کرده اند که به مدت 120 روز زمینی است.

این مهارت و حالت خاص برای کنترل، در حال حاضر برای پنجمین روز ماه، این سیستم ها را به حالت خواب وارد خواهد کرد.

این سیستم به حالت خواب زمستانی دوره ای می رود تا از سیستم های خود محافظت کند، زیرا در دماهای سرد شرایط برای او سخت خواهد بود.

هدف اصلی این مأموریت رسیدن به چهار روز و شب بوده است، بنابراین اگر فضاپیما و رورو چینی بتوانند برای مدت بیشتری زنده بمانند، این پاداشی برای این مأموریت او خواهد بود.

طبق گزارش آژانس خبری چین، روور یا کاوشگر Xinhua Yutu 2 در حال حاضر 178.9 متر یا 587 فوت اندازه دارد.

بر اساس برنامه مرکز مطالعات اکتشافی قمر و فضای اداره فضایی چین، این سازمان کاوشگر را در 28 آپریل دوباره بیدار می کند و در روز 29 آپریل نیز فضاپیما فعال خواهد شد.

این روور یا کاوشگر چینی در ناحیه ای است که به نام سمت دور ماه شناخته شده است، و گاهی اوقات به نادرست به طرف تاریک ماه نیز شناخته می شود، زیرا همیشه از زمین دور است و هیچ وقت به سمت زمین نمی چرخد.

این به این معنی است که به ندرت مورد بررسی قرار گرفته است و این حتی نشان می دهد که برخی از تفاوت های قابل توجه در ماه وجود دارد، مانند دمای سطح 190 درجه سانتیگراد (374 درجه فارنهایت)، که سردتر از طرف نزدیک تر ماه است.

برای مطالعه بیشتر ببینید: ثبت نمایی تازه از قسمت تاریک ماه و سیاره زمین توسط ماهواره چینی و یا چین اولین گیاه رشد کرده در ماه را پرورش می دهد.

همچنین در صورت علاقه بیشتر اکتشافات جدید فضاپیما Cassini ناسا نشان می دهد که حلقه های اطراف سیاره زحل تازه تشکیل شده اند و یا فضاپیما ژاپنی هایابوسا 2 به سبکی خاص سطح سیارک Ryugu را لمس می کند را ببینید.

ویدیوها و مطالب مشابه