در حالی که محصولات گوشتی Beyond Meat در حال عمومی شدن و افزایش بیشتر هستند، مردم با مشاهده این گوشت های مصنوعی شبیه به نمونه واقعی بسیار هیجان زده شده اند و انتظار می رود که گوشت های مصنوعی شانس تبدیل شدن به یک صنعت بزرگ برای خودشان را داشته باشند، و حتی بزرگتر از هر جنبش گیاهی.
به دلایل مختلف، از قبیل نگرانی های بهداشت شخصی و تاثیرات زیست محیطی بر روی حیوانات، مردم بیشتر به خوردن گوشت کمتری روی آورده اند.
جدا از همه این ها که گوشت قرمز به خودی خود کلسترل بالایی دارد و می تواند برای برخی از افراد نیز نامناسب باشد.
اما با برندهای جدید از گوشت های مصنوعی در سراسر بازار، مصرف کنندگان با تصمیمات بیشتری برای جایگزینی گوشت های واقعی با گوشت مصنوعی مواجه هستند.
در اینجا برای شما راهنمایی آمده است که به دو مورد از محبوب ترین گزینه های گوشت گوسفندی مصنوعی در بازار اشاره می کند: برگر Impossible از شرکت Impossible Foods و برگر Beyond ازکمپانی Beyond Meat.
مقایسه مواد تشکیل دهنده گوشت های مصنوعی
اگر به بسته بندی گوشت های Beyond Burger یا Burger Impossible نگاهی بیاندازید، یک لیست گسترده از مواد تشکیل دهنده آن ها را پیدا می کنید.
محصولات گوشتی Impossible Foods
مواد تشکیل دهنده برگر Impossible شامل موارد زیر است:
- آب، پروتئین سویا کنسانتره، روغن نارگیل، روغن آفتابگردان، طعم های طبیعی، 2٪ و یا کمتر از موادی مانند: پروتئین سیب زمینی، متيل سلولز، عصاره مخمر، کودهای دکستروز، تغذیه نشاسته غذایی، سدیم لگموگلوبین، نمک، پروتئین سویا جداگانه، مخلوط توکوفرول (ویتامین E )، روی گلوکونات، تیامین هیدروکلراید (ویتامین B1)، اسکوربات سدیم (ویتامین C)، نیاسین، پیریدوکسین هیدروکلراید (ویتامین B6)، ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین B12.
به غیر از آب، عنصر اصلی در این گوشت مصنوعی پروتئین سویا کنسانتره شده است و بقیه مواد نیز درصد کمی را شامل می شوند.
سویا به خودی خود کاملا سالم هستند، اما پروتئین سویا کنسانتره شده به نحوی آماده شهد است، که به این معنی است که بسیاری از مزایای مواد غذایی خام در آن از بین رفته است.
به عنوان مثال، سویا خام، مقدار زیادی از کلسیم، ویتامین C، ویتامین B6، آهن و منیزیم را فراهم می کند.
اما با این حال Impossible Foods همبرگرهای خود را با ویتامین ها و مواد معدنی جدا نیز تقویت می کند، که احتمالا برای مواد مغذی از دست رفته در طول فرایند، لازم باشد تا یک برگر مغذی تشکیل می شود.
محصولات گوشتی Beyond Meat
برگر Beyond شامل موارد زیر است:
- آب، عصاره پروتئین جداگانه، روغن کانولا فشرده، روغن نارگیل تصفیه شده، همچنین حاوی 2٪ یا کمتر از موارد زیر: سلولز از بامبو، متيل سلولز، نشاسته سیب زمینی، عطر و طعم طبیعی، مالتودكسترین، عصاره مخمر، نمك، روغن آفتابگردان، گلیسیرین سبزیجات، مخمر خشک، صمغ عربی، عصاره مرکبات (برای محافظت از کیفیت)، اسید اسکوربیک (برای حفظ رنگ)، عصاره آب چغندر (رنگ)، اسید استیک، اسطوخدوس اسید، نشاسته تغذیه غذایی، آناتو (برای رنگ).
از نظر مواد تشکیل دهنده، دو برگر بسیار شبیه هستند، استثنا منبع اصلی پروتئین است.
شرکت Beyond در گوشت خود پروتئین نخود را جایگزین پروتئین سویا می کند و هیچ لژیونوگلوبین سویا نیز در آن وجود ندارد، که عنصر کلیدی است که باعث می شود تا برگر “به رنگ قرمز” تبدیل شود.
همچنین، رنگ قرمز برگر های Beyond از عصاره چغندر به دست می آید.
آیا آنها برای سبزی خواران مناسب هستند؟
بله، برگر Impossible و گوشت برگر Beyond هر دو برای گیاهخواری مناسب هستند، و هیچ محصول حیوانی از محصولات جانبی وجود ندارد.
در بیانیه ای، Impossible Foods تایید کرد که برگر آن مخصوص سبزی خواران است، اما اشاره کرد که از آزمایشات حیوانی برای ارزیابی ایمنی پروتئین هم در نظر گرفته شده است (همچنین اسید سولفوریک اسید).
گوشت Beyond یک قدم جلوتر می رود و بیان می کند که همه محصولاتش توسط بنیاد اقدامات سبزی خواران با گواهی تایید شده است.
برگر Impossible همچنین مشخص کرده است که حلال و kosher است.
اما Beyond آن را برای برگر خود مشخص نکرده است.
آیا آن ها سالمتر از دیگر گوشت ها هستند؟
کلی ترین مسئله این است که هر دو این شرکت یک “برگر” را در یک آزمایشگاه ساخته اند که تنها از محصولات گیاهی ساخته شده و طعم و بافت گوشت واقعی را تقلید کرده اند.
سطح راحتی شما در اینباره به موضع شما در زمینه مهندسی مواد غذایی بستگی دارد (و چگونگی انتخاب شما در مورد گوشت گاو)
چند مورد که ممکن است به شما ثابت کند که برگر مصنوعی Impossible غذایی سالم تر است:
- برگر Impossible حاوی مواد تشکیل دهنده ارگانیک است، در حالی که برگر Beyond آنگونه نیست.
- برگر Beyond به شدت غیر GMO است، در حالی که غذاهای Impossible اخیرا با واکنش در مورد استفاده از مواد تشکیل دهنده اصلاح شده ژنتیکی را دریافت کرده اند که شامل گلیفوزات میکروب کش می شود.
- برگر Impossible با ویتامین ها و مواد معدنی بیشتر از Beyond Burger غنی شده است.
از دیدگاه اعداد، هر دو همبرگر حدود یک مشخصات را نشان می دهند، هر دوی آنها با مواد کلی زیر همراه اند:
- فقط کمتر از 300 کالری
- حدود 20 گرم پروتئین
- تقریبا 400 میلی گرم سدیم، در صورتی که در حال مشاهده مصرف نمک خود هستید، مراقب باشید.
برگر Beyond دارای 20 گرم چربی است در حالی که برگر Impossible فقط 14 گرم چربی دارد.
طعم آن برگر های مصنوعی چگونه است؟
خوب، برگر Impossible به نظر می رسد به اندازه گوشت گاو مزه واقعی بدهد و به اندازه کافی برای گیاهخواران مناسب است و دانشمندان مواد غذایی در غذاهای Impossible می گویند که برگر می تواند جایگزین اصلی گوشت گاو در هر دستور غذایی شود.
Beyond Burger توصیف شده است که دارای یک مزه تا حدودی نارگیلی است، اما اکثریت بررسی های آمازون از مشتریان نشان می دهد که مزه نزدیکی به گوشت واقعی دارد.
هر دو همبرگر به طور کلی مزه ای بیشتر شبیه به گوشت بیف یا بوفالو (گاونر) دارند. (مانند بوکا برگر)
با این حال، طعم و بافت هر دو همبرگر ممکن است برای برخی از عاشقان گوشتی به اندازه کافی نزدیک بخ گوشت واقعی نباشد.
در یکی از آزمون های طعم که شامل یک برگر Impossible بود، یا برگر Beyond و یک همبرگر معمولی گوشت بیف است، به راحتی می توان حدث زد که کدام یک گوشت گیاهی است و کدام یک گوشت واقعی.
لازم به ذکر است که هیچ یک از برگرهای Impossible و یا Beyond به صورت کامل و یک هبرگر واقعی موجود نیستند.
بلکه رستوران ها از هر یک از محصولات آماده آن ها استفاده می کنند، تا یک گزینه برگرفته از گوشت گوسفند که متناسب با منو آن ها است را تهیه کنند.
پیتی ها یا مواد آماده مشترک هستند، اما عطر و طعم کل برگر برای هر رستوران می تواند منحصر به فرد باشد.
کجا میتوانید آن ها را پیدا کنید؟
غذاهای Impossible با بسیاری از رستوران ها در مناطق شهرهای بزرگ مانند سان فرانسیسکو، لس آنجلس و نیویورک همکاری می کنند.
در حال حاضر بیش از 5،000 رستوران وجود دارد که برگرهای Impossible را در منوهای خود دارند.
اخیرا این شرکت برنج را به زنجیرهای غذایی خود متصل کرده است.
در حال حاضر، یا در آینده ای نزدیک، شما می توانید یک برگر Impossible را در رستوران های Burger King، Red Robin، Castle White، Umami Burger و Qdoba دریافت کنید.
آنها همچنین با پیتزا کوچر سزار همکاری کردند تا یک سوسیس Impossible برای پیتزا ایجاد کنند.
برگر Impossible در فروشگاه های مواد غذایی هنوز در دسترس نیست، اما این شرکت امیدوار است تا پایان سال جاری یک نسخه خام را به بازار عرضه کند.
این رویا ممکن است برای این شرکت تبدیل به یک واقعیت نگردد، زیرا تلاش برای برآورده ساختن تقاضای فعلی برای همبرگرها و کمبود های بسیاری از رستوران ها را نشان می دهد، اما اخیرا 300 میلیون دلار در جمع آوری پول برای اینکار نقش داشته است.
محصولات Impossible در منو 59 برگر کینگ در آمریکا موجود هستند و با هدفی بزرگتر به سمت تمام 7200 رستوران در سال 2019 می روند.
این باعث می شود که بزرگترین محل سرو یک گوشت مصنوعی بر اساس گیاه در یک رستوران زنجیره مانند مک دونالد صورت بپذیرد.
شما می توانید گوشت همبرگر Beyond Meat را نیز در فروشگاه های مواد غذایی در سراسر کشور پیدا کنید، و همچنین در برخی از رستوران ها، از جمله کارل جار، TGI و دل تاکو.
Beyond Meat نیز در گذشته با کمبود مواجه بوده است، اما می گوید که زنجیره عرضه خود را برای مبارزه با حوادث آینده تجدید کرده است.
برای مطالعه بیشتر ببینید که برگر های مصنوعی Impossible Burger 2.0 با شباهت زیاد، طعم و مزه گوشت واقعی نیز می دهند و یا یک گوشت آزمایشگاهی جدید: طعم آینده ناگت های مرغ.