در کل می توان گفت که ناگت های مرغ معمولی تقریبا سفت هستند و جدا کردن آن ها با دندان کمی سخت و حتی کمی شبیه به جیر است. (به دلیل کش آمدن گوشت)
جدا از همه این ها، اینکه ممکن است مثلا آن ها با یک گوشت عجیب و غریب ترکیب شده باشند و یا همراه با مواد افزودنی مختلف عرضه شوند، آنها بازهم کشتار یک حیوان بی گناه را در بر می گیرند.
اما در سانفرانسیسکو و در یک آزمایشگاه با استفاده از سلول هایی که از یک مرغ زنده گرفته شده است، این گوشت جدید ازمایشگاهی تولید گردیده که بسیار خوش طعم و شبیه به طعم واقعی ناگت است.
این گوشت پرورش یافته یا همان آزمایشگاهی و مصنوعی می باشد (پس کشتار حیوانات دیگر رو به اتمام است)
گوشتخواران و علاقه مندان به گوشت، اکنون یک نفس راحت می کشند، زیرا می توانند گوشتی را میل کنند که علاوه بر طعم واقعی، پروتئین دار و مغذی نیز می باشد.
بر خلاف محصولاتی که کاملا بر پایه گیاهی هستند، مانند Impossible Burger، این ناگت مرغ یک گوشت واقعی پرورش یافته است.
گوشت پرورش یافته، که همچنین به نام گوشت آزمایشگاهی یا گوشت خالص و یا گوشت تمیز نیز شناخته می شود، با جمع آوری سلول ها از بدن مرغ ها آغاز می شود، که معمولا از طریق بافت برداری آزمایشگاهی (biopsy) انجام می گردد تا حیوانات آسیب نبینند.
گفته می شود که آن ها قادر به گرفتن یک سلول زنده از انتهای پر مرغ می باشند.
سپس سلول های زنده تر و سالم تر را از میان آن ها انتخاب می کنند و در نهایت آن ها را با مواد مغذی مورد نیاز برای رشد، در بیوراکتورها ترکیب می کنند.
اما گوشت پرورش یافته آزمایشگاهی نه تنها از قربانی کردن حیوانات جلوگیری می کند، بلکه می تواند منابع اولیه و تولیدی کمتری را نسبت به حیوانات سنتی در بر بگیرد.
بر اساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی در سازمان ملل متحد، حدود 14.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای در جهان توسط دام ها و طیور صورت می پذیرد.
اما یک مطالعه درمورد اینکه چگونه این محصولات گوشتی تمیز و سازگار با محیط زیست می توانند به عنوان یک فرایند انرژی محسوب شوند نیز مطرح شده است.
همینطور این محصول مرغ پرورش یافته حدود دو هفته طول می کشد تا در بیوراکتور رشد کند و به یک گوشت سالم و لذیذ تبدیل شود.
تیم آشپزان نیز پس از آنکه دانشمندان زیست شناسی این محصول را توسعه داده اند، نقش مهمی در ایجاد این محصول دارند.
ویکتور سانتو (Vitor Santo)، مدیر کشاورز سلولی، می گوید: “آنها واقعا کسانی هستند که می توانند همه چیز را در نهایت جمع آوری کرده و نسبت های ایده آل را برای سازگاری سلول ها در نظر بگیرند.”
پس این ناگت گوشت مصنوعی واقعا چه طعمی دارد؟
تکه کردن این گوشت و بوی سرخ شدن آن دقیقا همان چیزی است که از یک گوشت مرغ خوب انتظار دارید.
حتی شما شاید کمی تعجب کنید که چطور این ناگت مرغ طعم خاص و عالی خود را دارد، آن هم در مقایسه با طعم ناگت های دیگری مانند KFC و یا مک دونالد.
بنابراین، ممکن است محصول گوشتی پرورش یافته بعدی که شما مشاهده می کنید یک گوشت گاو کامل و خالص باشد.
همانطور که شرکت های دیگری نیز در حال توسعه گوشت های تمیز و پرورش یافته از سلول های حیوانی هستند، مانند Memphis Meats که گوشت اردک و مرغ را تولید می کند و یا شرکت SuperMeat که آن نیز در حال حاضر گوشت مرغ مصنوعی تولید می کند.
اگر شما تلاش می کنید و در شور و شوق هستید تا این ناگت مرغ جدید را خودتان امتحان کنید، مجبور خواهید بود کمی بیشتر منتظر بمانید تا این محصول در سراسر دنیا عرضه گردد.
همچنین این ناگت ها باید در ایالات متحده آمریکا تائیدیه های USDA و FDA را بگیرند، اما همچنین گفته می شود که این گوشت در اواخر سال جاری برای اولین بار در رستوران های با کیفیت بالا نیز در آسیا در دسترس خواهد بود.
برای مطالعه بیشتر ببینید که برگر های مصنوعی Impossible Burger 2.0 با شباهت زیاد، طعم و مزه گوشت واقعی نیز می دهند و یا دانشمندان کشف کرده اند که تخم ماهی آبپز شده، از غذاهای دوران میان سنگی بوده است.