کاوشگر خورشیدی ناسا اولین داده های دریافتی از خورشید را به زمین می فرستد

کاوشگر خورشیدی ناسا داده های خود را از دو بازدید اولیه خود از سیاره خورشید به زمین ارسال می کند. همچنین گفته می شود که کاوشگر خورشیدی پارکر در تاریخ اول سپتامبر (شهریور) نیز دوباره به نزدیکی خورشید پرواز خواهد کرد. گفته می شود که داده های دریافتی از این فضاپیما بسیار زیاد بوده است و در هفته های آینده، بعد از منتشر شدن می تواند نکات قابل توجهی در مورد خورشید، این ستاره عظیم کهکشان ما را پخش کند.

داده های دریافتی خورشید کاوشگر خورشیدی ناسا

طی ماه های گذشته، پراب یا کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا نسبت به هر فضاپیمای دیگری در قبل، به سیاره خورشید نزدیک و نزدیک تر شده است، آن هم نه یک بار، بلکه دو بار توسط دو پرواز جداگانه.

این کاوشگر بدیهی است که اطلاعات به اندازه کافی جمع آوری کرده است تا بتوانیم خورشید را بهتر درک کنیم و آن را بیشتر بشناسیم.

همانطور که گفته می شد که برای اولین بار ناسا فضاپیما مخصوص خود را به نزدیکی خورشید می فرستد:

اکنون تیم این مأموریت در آزمایشگاه فیزیک کاربردی جانس هاپکینز (Johns Hopkins) در مریلند به تازگی انتقال نهایی 22 گیگ از داده های علمی جمع آوری شده در طی این دو برخورد را دریافت و گزارش کرده است.

اما این 50 درصد بیشتر از آن چیزی بوده است که انتظار می رود تاکنون دریافت کند، همه به لطف سیستم ارتباطات از راه دور فضاپیمای و عملکرد بهتر آن، نسبت به آنچه که انتظار می رفته، ممکن شده است.

در اصل تیم زمینی پارکر بلافاصله پس از پرتاب فهمید که کاوشگر قادر است نرخ نزولی بالاتری داشته باش و عملکرد بهتری را از خود نشان دهد.

در حقیقت، آنها با آموزش به کاوشگر توانسته اند داده های بیشتری را از برخورد دوم در ماه آوریل (فروردین) به دست آورند.

در طی آن رویداد، چهار مجموعه ابزار علمی فضاپیما مشغول به جمع آوری اطلاعات بوده اند.

به همین دلیل تیم مأموریت انتظار دارد 25 گیگابایت دیگر از داده های علمی را بین 24 جولاب و 15 آگوست دریافت کند.

تیم داده های این ماموریت ها را از دو برخورد اول در اواخر سال جاری برای عموم منتشر می کند.

پیش از اینکه این اتفاق بیافتد، فضاپیما سومین پرواز خود را انجام می دهد، که در تاریخ 27 آگوست (5 شهریور) آغاز می شود و در اول سپتامبر به نزدیکترین فاصله خود به خورشید می رسد.

محققان امیدوار هستند که طی چند سال گذشته، این مأموریت بتواند اطلاعات لازم را برای کشف برخی از بزرگترین اسرار خورشید جمع کند، از جمله اینکه چرا تاج خورشید (هاله پلاسما) بسیار گرمتر از سطح مرئی آن است.

در صورت علاقه ببینید که فضاپیما خورشیدی LightSail 2 با موفقیت ماموریت خود را به اتمام رسانده است، فضاپیما TESS ناسا سه سیاره پنهان شده در اطراف یک ستاره را کشف کرده است! و یا 4 راه کم هزینه برای دریافت انرژی خورشیدی به جای الکتریسته در منزل یا باغ.

ویدیوها و مطالب مشابه