دانشمندان کشف کرده اند که تخم ماهی آبپز شده، از غذاهای دوران میان سنگی بوده است

بر طبق گزارشات، در زمان های بسیار قدیم و زمان عصر سنگی از تخم ماهی خاویار کپور آب پز شده برای غذا استفاده می کرده اند. دانشمندان در حال تجزیه و تحلیل مواد غذایی باستانی، کشف کرده اند که مردم 6،000 سال پیش دستورالعمل های پیچیده و عجیب و غریبی داشته اند. در نگاهی دقیق تر به بقایای کاسه سنگی کشف شده در آلمان، از طریق تجزیه و تحلیل پروتئین مواد غذایی، مقداری پروتئین غذای ماهی خاویار Endmesolithic کشف شده است.

4.25 از 5
از 4 رای
(رای دهید)
دانشمندان کشف کرده اند که تخم ماهی آبپز شده، از غذاهای دوران میان سنگی بوده است

به نظر می رسد که تخم ماهی کپور در یک آبگوشت ماهی پخته شده در یک کاسه سفالی بسیار قدیمی می تواند از آخرین رژیم ها و روند غذایی انسان ها بوده باشد، اما این ظرف غذایی عجیب و غریب، در واقع، ۶۰۰۰ سال پیش در آلمان خورده شده است.

مواد تشکیل دهنده و باقی مانده در این ظرف غذایی سفالی توسط یک تیم از دانشمندان به رهبری آنا شوچنکو (Anna Shevchenko) از موسسه ماکس پلانک (Max Planck) که در مورد زیست شناسی سلول مولکولی در درسدن (Dresden)، آلمان تحقیق می کنند، شناخته شده است.

این تیم پروتئین هایی را در این ظرف غذای باستانی که بر روی بدنه سرامیکی رادیو کربن آن جمع شده بوده است، کشف کرده اند، که مربوط به دوره میان سنگی (Mesolithic) نزدیک به ۴۳۰۰ سال قبل از میلاد می باشد، زمانی که انسان ها تازه به استفاده از سنگ ها برای تولید و ساختن اشیاء دست یافته بودند.

طبق گزارش روزنامه Cosmos، کاسه یکی از حدود ۱۵۰،۰۰۰ اشیاء کاوش شده از سایت Friesack 4 در منطقه براندنبورگ در نزدیکی برلین بوده است.

بر اساس یک مطالعه در مورد تجزیه و تحلیل این کاسه سفالی که در تاریخ ۲۸ نوامبر در PLOS One منتشر شده است، تجزیه و تحلیل پروتئین های باستانی می تواند به تعیین عناصر و گونه های خاص کمک می کند که همچنین باعث شود تا دانشمندان با اطمینان شناسایی بهتر حیوانات و گیاهان قدیمی را تشخیص دهند و یا بتوانند از گذشته های بسیار دور شواهدی از چگونگی زیستن انسان ها را به دست آورند.

همینطور می توان گفت این به نوبه خود هدفی بهتر برای روش های مختلف پخت و پز و دستور العمل های غذایی مختلف دیگر نیز می باشد.

این مطالعه نه تنها اهمیت زمینه ای نسبتا جدیدی از تجزیه پروتئین ها به نام پروتئومیک (proteomics) را توضیح می دهد، بلکه همچنین کلیشه ای را که باعث می شود که متصدیان و افراد بین النهرین، آشپزی های غیر متخصص باشند و فقط قطعات خرد شده گوشتی خام را که در آتش بخته اند، بخورند، را توضیح می دهد.

همچنین ببینید که دانشمندان، وجود مواد میکروپلاستیکی در بدن انسان ها را تائید می کنند، لنزهای چشمی Verily شرکت Alphabet گوگل، برای سنجش سطح دیابت و درمان کم بینایی و یا اسکنر پزشکی ۳ بعدی، تحولی در اسکن بدن انسان برای تشخیص بیماریها.

همینطور در صورت علاقه ببینید: وجود یک سیاهچاله غول پیکر در مرکز کهکشان راه شیری، کهکشان ما!

رای شما به "دانشمندان کشف کرده اند که تخم ماهی آبپز شده، از غذاهای دوران میان سنگی بوده است" چیست؟

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مطالب پیشنهادی آموزش
مطالب پیشنهادی بررسی
مطالب پیشنهادی تصاویر
مطالب پیشنهادی تکنولوژی
مطالب پیشنهادی علمی
مطالب پیشنهادی ماشین
مطالب پیشنهادی ویدئو
برخی از محصولات تکنولوژی
دسته بندی
بستن